Gelaatsverzorgingen

Gelaatsverzorgingen2018-11-27T06:37:32+00:00

Wij werken enkel met de producten van Crystal Clear Skincare. Deze hebben hun succes te danken aan voortdurend onderzoek, de ontwikkeling van nieuwe producten en de wens om buitengewone behandelingen met verbluffend resultaten te bieden.
Dat sterren zoals Madonna, Gwyneth Paltrow en Dido, om er maar een paar te noemen zich bij Crystal Clear skincare laten behandelen heeft de positie van Crystal Clear alleen nog maar versterkt!

De huidverzorgingsproducten van Crystal Clear vullen de behandelingen aan en thuisgebruik tussen de behandelingen in zal de resultaten vergroten. Alle producten van Crystal Clear hebben een innovatieve formule en zijn hoogtechnologisch ontwikkeld.
Het is klinisch bewezen dat ze de huid verjongen en gezond en vitaal maken. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes , niet getest op dieren en bevatten geen genetisch gemodificeerde ingredienten.

Iets meer over onze Crystal Clear  ‘CHOISES’

The Starter

Deze gelaatsverzorging is een uitstekende keuze voor clienten die hun huid willen laten opfrissen. Het gelaat wordt zacht gereinigd en gescrubd. De behandeling omvat een ontspannend en hydraterend masker en we eindigen met een beschermende, vochtinbrengende creme.

The cellular treatment

Deze gelaatsverzorging is voor de huid die een extraatje nodig heeft. De intensieve behandeling bestrijdt de tekenen van het ouder worden, voedt de droge huid, gevoelige huid en maakt ze weer stralend, stevig en goed gehydrateerd. Regelmatige behandelingen zullen volume creeren in de biomatrix van de huid en celvernieuwing stimuleren. Al na de eerste behandeling is er zichtbaar resultaat: de huid is stevig, glad en ziet er jonger uit. Vooral voor vrouwen in de menopauze is een op celvernieuwing gerichte behandeling een uitstekende keuze. Een kuur van 6 behandelingen, 1 maal per week is aanbevolen.

The pro-active treatment

Acne is een ontsteking in en rond de talgklieren van het gezicht, hals en rug, meestal veroorzaakt door overmatige talgproductie en verstopte porien. Deze unieke acne behandeling wekt in op het alpha reductase-enzym om de overmatige talg te verwijderen, waardoor de acne geneesbaar wordt. De gebruikte actieve bestanddelen reduceren ontstekingen en bacterien, waardoor de huid zuiver wordt. Een kuur van 6 behandelingen is aanbevolen.

The luxury booster

De creme de la creme van onze ‘choises’ lijn. De uitgelezen behandeling om de vermoeide, vale huid een opkikkertje te geven en de juiste keuze voor een zonbeschadigde, droge en ouderehuid. Ook geschikt als preventieve behandeling voor jongere clienten. Een totaalbehandeling met eerst een rugmassage en nadien worden ogen, hals en gelaat extra verzorgd!

Crystal Clear ‘Wide Eyes’

Zeer geschikt voor na een lange nacht, met zichtbaar resultaat. De delicate huid rond de ogen wordt verzacht, gelift en gehydrateerd. Geeft in dertig minuten een aanzienlijk jongere en frissere oogopslag. De optische illusie wordt verkregen door twee elementen: een unieke activerende oplossing met cafeine om de microcirculatie rond de ogen te stimuleren en pads geimpregneerd met chitosan, dat bekend is om de vochtvasthoudende eigenschappen.