Microdermabrasie

Microdermabrasie2018-11-28T13:32:05+00:00

Onze totale huidverjongingsbehandeling

Hoe werkt het?

Een straal van kristallen wordt rechtstreeks op de huid geprojecteerd. Door de snelheid van deze kristallen en hun reinigende eigenschappen worden de epidermale cellen (cellen van de opperhuid) laagje per laagje verwijderd.

Gebruikte kristallen en dode huidcellen worden door de vacuumfunctie verwijderd, zodat de peeling van de opperhuid op een veilige en een gecontroleerde manier verloopt.

Het zachte vacuumeffect zorgt ook voor een directe lifting van vermoeide spieren en stimuleert de bloedtoevoer naar het huidoppervlak. Hierdoor worden nieuwe collageen-en elastineformaties gevormd.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en huidskleuren en kan worden gebruikt voor uiteenlopende huidproblemen in het gelaat, op de handen en voeten. De toepassingen in het instituut omvat het volgende:Een complete “facial” (gelaatsbehandeling” in 45 minuten, met nadruk op bovenliplijnen, oogcontouren…). Frequenties van de Micro-dermabrasie behandeling? Voor een goed resultaat ondergaat u deze behandeling best in kuurvorm. Een voorbeeld: van 5 behandelingen microdermabrasie 1 keer per week.

Bij aanvang van de Crystal Clear – behandelingen wordt door de huidtherapeute een huiddiagnose opgesteld, die dan zal bepalen wat de te verwachten resultaten zullen zijn met uw huidtype. Dit wordt fotografisch vastgelegd. Buiten deze voorgestelde kuurbehandelingen kan U uiteraard ook éénmalig of maandelijks behandeld worden.

Overtuigde beroemdheden: Kate Moss, Gwyneth Paltrow, Madonna,…
Belgische beroemdheden: Anouska Balsing, Veerle Dobbelaere, Marleen Merckx, Phaedra Hoste, Belle Perez, Paul Michiels, Walter Grootaers, …